Exhibition 2021

2021

Gallery MAK 

Datum: Augustus 2021
Plaats: Sarajevo,  Bosnia & Herzegovina.
Tijdens het “Sarajevo International Filmfestival” exposeer ik in deze kunstgalerie.
Het bevindt zich op de begane grond van het museum voor Literatuur en Uitvoerende Kunsten, dat is gehuisvest in het oude familiehuis Despić (19e eeuw), op zichzelf al een mooi cultuurhistorisch monument.
De galerie werd in 1992 in gebruik genomen en werd voornamelijk gebruikt als tentoonstellingsruimte voor evenementen met betrekking tot het Museum voor Literatuur en Uitvoerende Kunsten, evenals gastententoonstellingen, en er worden ook literaire avonden gehouden.
Ook vinden hier vaak theatrale en muzikale manifestaties, wetenschappelijke bijeenkomsten en seminars plaats.
Lees meer
Expo. Salman Ezzammoury in galerij Muzej knjizevnosti Sarajevo

Salman Ezzammoury je holandski, vizualni  umjetnik.  Rođen  je u Tetouanu, Sjeverni Maroko, 1959. godine, a  preselio se u Holandiju u ranim godinama. Njegove  studije fotografije, na univerzitetu Primijenjene  fotografije u Apeldoorn i Grafička  tehnika na Sivako univerzutetu u Utrechtu, obezbjeđuju solidnu tehničku  bazu za njegov sadašnji  posao. On kombinuje slikanje i fotografiju.

Ubrzo je postao uspješan  umjetnik , više  nego samo fotografije, što  znači  da on ne pokušava da prezentuje svijet što  je realnije moguće , već  primjenjujući  razne tehnike,  on daje ekstra dimenziju svom radu. On želi da priđe svom predmetu što  je moguće  bliže: on je iskreno zainteresovan za svoje prijatelje i zna kako da ih slika sa puno ljubavi.

Lees meer 

 

Expo. Salman Ezzammoury in galerij Muzej knjizevnosti Sarajevo

The 2021 Jerusalem Biennale

The 5th Edition of the Jerusalem Biennale will take place from

November 11 to December 30  

under the title of Four Cubits. 

The Jerusalem Biennale has venues around Jerusalem that will host group exhibitions and installations, connecting architecture, history and art. Selected Jerusalem venues will host curated exhibitions, among them HaMiffal, Jerusalem Print Workshop, Mishkenot, Tower of David Museum, Blackbox Gallery and the Gesher Guest House.

(We are delighted to announce that your work was selected to take part in the 2021 Jerusalem Biennale’s main exhibition: #TakeMeHome.
We have received more than 700 submissions and the task of selecting the works was not a simple one.)

Uitnodiging expo vrijheid

Openluchtexpositie “Vrijheid”

Datum: van 1 augustus t/m 31 oktober

Plaats: De Keetmolen, Stationsweg 118, Ede

Edese beeldend kunstenaar en fotograaf Salman Ezzammoury verzorgd de openluchtexpositie ‘Vrijheid: vieren, herdenken en doorgeven’ bij De Keetmolen.

Eerder werd deze expositie over vrijheid al getoond bij het Natuurcentrum Veluwe. De expositie trok 25.000 bezoekers en bereikte landelijke media. Wegens de grote belangstelling toont Salman nogmaals zijn expositie. Dit maal bij De Keetmolen.

Met de titel ‘VRIJHEID: vieren, herdenken en doorgeven’ is het leidmotief voor deze expositie het herdenken van 75 jaar bevrijding en een citaat van Mahatma Ghandi: “Vrijheid is niet de moeite waard als het niet de vrijheid geeft om te dwalen”. Er zijn meer dan 20 werken van het formaat 1 x 1 meter te zien in de natuurtuin van het Natuurcentrum.

1- Meer….

2- EdeStad….

 

PEK Leden Najaarstentoonstelling

Datum: 30 okt. t/m 14 nov. 
Plaats: Huiskernhem, Kernhemseweg 7 Ede
De jaarlijkse Najaarstentoonstelling van het Platform Edese Kunstenaars wordt dit jaar in Huis Kernhem in Ede gehouden. De titel van de tentoonstelling is “INKIJK” wat drijft de kunstenaar om een werk te maken? Hoe werkt het in zijn hoofd en hoe komt hij tot een kunstwerk? 30 kunstenaars van het Platform Edese Kunstenaars tonen een nieuw werk en laten zien waardoor zij zich laten inspireren.
7 november ben ik zelf aanwezig
Lees meer
 
 

 

VERKOOP-EXPOSITIE

 
Kunst in de Kunstfactorij
Datum: 1 juni tot 30 sep.
Plaats: Dorpsstraat 11 Bennekom
Openingstijden: woensdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 17. 30 uur, vrijdag en zaterdag van 10.30 tot 17.00 uur.
Dorpsstraat 11 6721 JH Bennekom
Op 2 december 2020 opent de Kunstfactorij in de Dorpsstraat in Bennekom een creatieve hotspot. Het is een combinatie van galerie, workshopruimte, creatieve feestlokatie, kortom een uitdagende omgeving waar kunst centraal staat.
Lees meer

 

 

 

 

 

Festival Indonesië

Datum: 18, 19, 20, en 21 augustus

Plaats: Torckpark en rond Theater Junushoff Wageningen

Tijdens het driedaagse Festival Indonesië laat ik mijn kunstwerk zien over Indonesië.

Het festival wordt gehouden in het Torckpark en rond Theater Junushoff op 19, 20 en 21 augustus. Er is prachtige muziek, veel lekker Indisch eten, mooie poëzie, indrukwekkende geschiedenis, traditionele en moderne dans, interessante performances en nog veel meer.

Expo-Galerie-Zuid-Harskamp
Galerie Zuid Harskamp / 14 juli t/ m 28 augustus 2021

Kunstwerk van Salman Ezzammoury

 

 
 
 
 
 

Raamtentoonstelling

Datum 4 tot 15 juni
Plaats: Stadhuis Wageningen

De traditionele Culturele Ronde Wageningen kon in april niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Daarom is er een ander plan bedacht. Wie nu een rondje rond het stadhuis loopt, kan tot half juli genieten van vijftig grote raamstickers met foto’s van Wageningse kunst en een korte toelichting… 

Lees meer

 
Dit jaar ben ik helaas afwezig.
Ik ga mijn werk in een kunstgalerie exposeren
Tijdens het “Sarajevo International Filmfestival”.
 
 

Montmartre aan de Rijn

Datum: 21 augustus
Plaats: Bergstraat 17 Wageningen

In het kader van de Wageningse cultuurzomer vindt er op 21 augustus van 11.00 toto 16.00 uur een sfeermarkt plaats bij de St. Johannes de Doperkerk op Bergstraat 17. Creatieve makers en lokale ondernemers sloegen de handen ineen om een belevenis te creëren in Parijse sferen, een klein “Montmartre aan de Rijn”…

Lees meer

VERKOOP-EXPOSITIE

Ward’s Arts
Datum: 1 juli tot 30 sep.
Plaats: J. v. Schaffelaarstraat 45, Barneveld.
Openingstijden:

Openingstijden winkel

maandag     
dinsdag     
woensdag  
donderdag 
vrijdag      
zaterdag    
zondag      

12.00 – 17.00
10.00 – 17.00 uur
10.00 – 17.00 uur
10.00 – 17.00 uur
10.00 – 21.00 uur
10.00 – 17.00 uur
gesloten

Lees meer

Bewegende stilte 

Datum: 24 – 25 jul, 31 juli – 1, en 7 – 8 aug.
Plaats: KAPELexpo Utrechtseweg 131 Renkum 
De mooie omgeving van Wageningen en Renkum is het decor voor een fietsroute met kunst in de zomer van 2021. Op drie weekends, 24 – 25 jul, 31 juli – 1 aug en 7 – 8 augustus, ligt in Wageningen een gratis routekaart klaar. De fietstocht, in een korte en langere variant naar keuze, voert door de zuidelijke rand van de Veluwe en doet daarbij een expositie in Renkum aan die speciaal bij het thema van deze tocht is gemaakt: Stilte De route wordt georganiseerd door het Platform Beroepskunstenaars Wageningen…
Lees meer

Wageningse Cultuurzomer 2021 

 “kunst in de Kerk”.


Datum: Woensdag 28 en zaterdag 31 juli van 10 tot 17 uur


Plaats: Grote Kerk, Markt 1 CX Wageningen

2021Kunstroute-Hoogland

 
 

Kunstroute Hoogland

Datum: 5 en 6 juni Kunstroute
Mijn werk is te zien tot 31 juli
Plaats: Kraailandhof 53-55 Hoogland
De Kunstroute wordt deze keer (door de huidige corona maatregelen) opnieuw in een ander jasje gegoten. Er is door het bestuur gekozen voor een Venster Kunstroute Hoogland.  Hierdoor kan de route hoe dan ook doorgaan. Tijdens de Venster Kunstroute wordt kunst alleen buiten getoond en niet in de ateliers zelf. Het gaat daarbij dus om het tonen van kunst in de voortuinen en/of voor de ramen en vensters.
Lees meer

Kunst aan het Klompenpad plattegrond Landgoed De Lieskamp

 
 
 
 

Kunst aan het Klompenpad.

Datum: 29 en 30 mei 
Plaats: Landgoed De Lieskamp Wageningen
De wandelroute start in Rhenen. Op Landgoed De Lieskamp in Wageningen leidt het Klompenpad langs kunstwerken van verschillende kunstenaars. Het Klompenpad leidt over een prachtig stuk groene natuur…
“Het kunstwerk Japanese women in traditional dress van Salman Ezzammoury maakt deel uit van de bijzondere wandelroute Kunst bij Klompenpad. Ezzammoury is een van de 17 kunstenaars, die hun werken langs de route tentoonstellen. Hij zit iets verderop vrolijk te trommelen”.
De Gelderlander
Lees meer

Please Like This Facebook Page And Share With Your Friends

If you have any questions or comments please do not hesitate to contact me

Follow Me On My Social Media.!
It would mean a lot to me if you followed me! It would also be appreciated if you shared my social media account to your friends and family who might be interested in following what I do.